Amenajari exterioare - pavaje, terase si gradini

Compania noastră execută lucrări de amenajări exterioare, curţi şi grădini interioare pentru spaţiile rezidenţiale, parcări şi zone de acces pentru clădiri de birouri. Combinaţia dintre construcţiile de piatră şi spaţiile verzi creează un ambient plăcut şi relaxant. Investiţia într-o amenajare exterioară de calitate nu este mare, ea fiind recuperată cu brio prin creşterea ulterioară a valorii proprietăţii.

Suntem parteneri ai renumitului producător de pavele Semmelrock. Datorită diversităţii de culori, formate şi design, pavajele Semmelrock se armonizează oricărui stil arhitectural. Cu dalele pentru terase şi pavajele Semmelrock putem amenaja un spatiu exterior în concordanţă cu dorinţele dumneavoastră.
Pavelele folosite sunt alese astfel încât combinaţia lor să producă o imagine agreabilă. Foarte important este cum se proiectează intersecţiile dintre alei şi spaţiile verzi. Bordurile sunt excelente elemente decorative în anumite situaţii, dar în altele, lipsa lor este recomandată.


Spaţiul exterior al casei a devenit o extensie a acesteia.

Un design ambiental bine proiectat şi executat este foarte important pentru cei ce doresc să petreacă mai mult timp în curtea casei. Pavelele sau pietrele de pavaj se pun în evidenţă cu ajutorul unor elemente de accent. Ele trebuie să urmărească un desen geometric atent proiectat, deosebindu-se astfel de un paviment obişnuit. Curtea casei este un spaţiu pentru distracţie şi relaxare. Un design deosebit al acesteia şi o amenajare profesionistă creşte, fără îndoială, valoarea proprietăţii. Cu sistemele de ziduri creaţi sfera privată şi conturaţi structuri şi accente încântătoare în grădina dumneavoastră. În armonie cu casa, sistemele de garduri Semmelrock sunt cadrul perfect pentru terenul dumneavoastră.

PROMOTIA VERII:

Programaţi-vă acum şi câştigaţi gratis un plan de amenajare, precum şi consiliere de specialitate în elaborarea proiectului.
Terasa elegantă sau grădina cu iaz la care visaţi de mult, sunt pe cale să devină realitate.

Cereţi acum Planul de Amenajare - Gratis !

Vom respecta locuinţa dumneavoastră şi ne vom asigura că lucrarea va fi executată corect !